Despre MONOVISC

MONOVISC™ este singurul supliment vâscoelastic aprobat pentru tratarea simptomelor osteoartritei la nivelul tuturor articulațiilor sinoviale.

MONOVISC™ este un produs vâscoelastic, steril, cu un conținut ridicat de acid hialuronic, creat special pentru tratamentul local al osteoartritei. Având o formulă unică, tratamentul presupune o singură injectare a soluției, cu o eficiență constantă pe o perioadă de până la 6 luni.

O siringă MONOVISC™ are 4 ml și o concentrație de acid hialuronic de 3 ori mai mare decât orice alt produs de pe piață, îmbunătățind starea pacientului pe termen lung.

De ce este Acidul Hialuronic atât de vital pentru asigurarea funcțiilor mecanice ale articulației?

Articulațiile afectate de osteoartrită au de obicei o concentrație mai scazută de acid hialuronic în lichidul sinovial, care astfel nu-și mai poate îndeplini funcțiile de susținere, lubrifiere și absorbție a șocurilor la nivelul genunchiului.

Datorită acestei formule speciale, persoanele care suferă de osteoartrită se pot bucura din nou de activitățile zilnice obișnuite și chiar de practicarea sporturilor.

MONOVISC™ este conceput de Anika Therapeutics, o companie cu peste 20 ani de experiență în dezvoltarea de produse terapeutice pe bază de acid hialuronic.

MONOVISC® este un produs Anika Therapeutics, S.U.A.